Parket Direct is overgenomen door Bebo Parket.
Wilt u bestellen? Bel met 0546-750238 of bezoek onze website BeboParket.nl
  1. Heeft u vragen?
  2. 0546-750238

Product was successfully added to your shopping cart.

Parket onderhoud

Parket onderhoud, wat is het juiste onderhoudsplan?

Er bestaan hedendaags veel ideeën over het onderhoud van parket. Het begint natuurlijk bij het dagelijks schoonmaken van parket, tot aan het (half)jaarlijkse parket onderhoud met verzorgende producten.
Allemaal zodat uw parketvloer er mooi uit blijft zien!

Het is natuurlijk afhankelijk van de afwerking die u voor uw eigen vloer gekozen heeft, hoe u deze dient te onderhouden. Een geoliede vloer heeft een ander onderhoudsprogramma dan een gelakte vloer bijvoorbeeld. 

Wij zullen u zo goed mogelijk proberen te begeleiden in uw parket onderhoud, zodat u de juiste producten voor de juiste parketvloer kiest.

Parket onderhoud - geoliede / hardwax parketvloer

Dagelijks parket onderhoud:

Een pas gekochte geoliede parketvloer is een nog vrij 'arme' vloer. Dit houdt in dat het parket nog niet verzadigd is met olie en dat de vloer 'rijker' wordt naarmate u hem beter gaat onderhouden.

Hoe rijker de parketvloer, hoe mooier deze eruit komt te zien. 

 U kunt hier het uitgebreide artikel over Woca Natuurzeep lezen!

Voor de dagelijkse schoonmaak raden wij Woca Natuurzeep naturel of wit aan:

Woca natuurzeep

Dieptereiniging parket
Indien uw geoliede parketvloer een dieptereiniging nodig heeft raden wij aan om deze intensiefreiniger nog voor de natuurzeep te gebruiken.

De intensiefreiniger van Woca heeft een sterkt ontvettende werking en haalt namelijk alle oude zeeplagen, vet en vuil weg. De bestaande, beschermede olielaag wordt echter niet aangetast.
Voor uw parket onderhoud hoeft u de intensiefreiniger niet voor elke schoonmaakbeurt te gebruiken. Alleen wanneer uw vloer aanzienlijk vuil, vet of vies is.

Klik op de afbeelding om naar de productpagina te gaan, waar u nog veel meer over dit product kunt lezen!

 Woca intensiefreiniger

Onderhousolie parket
Een geoliede parketvloer dient voor compleet onderhoud ongeveer 1 á 2 keer per jaar onderhouden te worden met Woca onderhoudsolie. Een onderhoudsolie maakt de vloer extra slijtvast in de bovenste poriënlaag. Daarnaast geeft de onderhoudsolie de het parket een optimale finish, die de nerfstructuur en kleurnuances van het hout mooi laat uitkomen en uw parketvloer rijker zal maken. 

De onderhoudsolie naturel wordt gebruikt voor naturel of donker geoliede vloeren, wit voor wit geoliede vloeren.

Klik op de afbeelding om naar de productpagina te gaan, waar u nog veel meer over dit product kunt lezen!

Woca onderhoudsolie naturel  

Vlekverwijderaar parket
Indien er onverhoopt toch vlekken in uw parket gekomen zijn, kunt u deze behandelen met Woca vlekverwijderaar.
Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan plotseling ontstane spatten en vlekken, zoals plaatselijke koffie- en wijnvlekken e.d. en sporen die door schoenen zijn achtergelaten.

 Klik op de afbeelding om naar de productpagina te gaan, waar u nog veel meer over dit product kunt lezen!

Woca vlekverwijderaar

Wij bieden dus een totaaloplossing voor uw parket onderhoud! Alle producten zijn bij ons in de webshop te verkrijgen! Het correct onderhouden van uw parketvloer is op deze manier een klein klusje, waardoor u nog jaren van een mooie, schone, rijke parketvloer kunt genieten. Indien u nog vragen heeft over het parket onderhoud, schroom dan niet om contact met onze deskundige experts op te nemen: info@parketdirect.nl of 0546 - 750 238

Waardering: