Parket Direct is overgenomen door Bebo Parket.
Wilt u bestellen? Bel met 0546-750238 of bezoek onze website BeboParket.nl
  1. Heeft u vragen?
  2. 0546-750238

Product was successfully added to your shopping cart.

Bezorging/afhalen laminaat en parket

De vloeren van ParketDirect.nl worden met zorg ingepakt en vervoerd. 
Wij staan erop dat u uitstekende service krijgt en onze transporteurs staan klaar om uw bestelling op de begane grond, achter de eerste drempel te af te leveren! Lekker makkelijk voor u en geheel inbegrepen in onze service!
Hoewel wij er vanuit gaan dat alles keurig geleverd wordt, vragen wij u altijd om de bestelling bij aflevering te controleren op eventuele schade of ontbrekende items. Wanneer u de bon voor aflevering tekent, tekent u voor ontvangst van alle goederen in goede staat. 
Wanneer u wel schade of ontbrekende items aantreft, dit meteen aan laten tekenen op de pakbon bij de transporteur en contact met ons opnemen. 

Wij vragen van u een bijdrage van € 35,00 euro voor het transport, ongeacht het aantal pakketten. De reële verzendkosten zijn natuurlijk veel hoger, maar wij investeren graag ons eigen deel in goede service en levering. 

De levertijd is ongeveer 5-7 werkdagen mits de producten in voorraad zijn! Indien u een verzoek heeft tot spoed of juist late levering, neem dan altijd eerst even contact met ons op.
Na uw online bestelling geven wij de order door aan onze warehousing/transporteur. Nadat de order compleet gepickt is, krijgt u van de transporteur een email/sms met een link. Via die link kunt u zelf een datum kiezen uit de beschikbare data voor uw postcode. U kunt helaas geen tijdstip opgeven, maar in de bevestigingsemail vindt u een link via welke u de dag voor de levering vanaf 16.00 uur kunt kijken in welk tijdsblok er de volgende dag geleverd gaat worden. Dit is een blok van 3 uur en betekent dus dat u niet de hele dag thuis hoeft te blijven.

Belangrijk: Wanneer u een afleverdatum gekozen heeft en u doet niet open ten tijde van aflevering, zijn wij genoodzaakt de kosten voor de gehele levering op u te verhalen.

Wij doen geen weekendleveringen. 

Waddeneilanden en België
Voor de Waddeneilanden is levering tot aan de kust standaard mogelijk. Het vervoer vanaf het vasteland naar het eiland is dan voor eigen rekening. Leveringen in België doen wij een aantal keer per week. De bijdrage voor verzending naar België bedraagt 55,- euro.

Vooruit bestellen
Als u nu al wilt bestellen maar de producten pas over langer dan een maand nodig heeft, kunnen wij de producten opslaan tegen een kleine vergoeding. Neem in dit geval even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Afhalen
Wanneer u de goederen gratis op wilt komen halen uit onze warehousing in Houten, is dat geen probleem. Na uw bestelling wordt uw order doorgegeven aan het magazijn. U krijgt een bericht van onze warehousing als u order klaar staat om opgehaald te worden. Pas daarna kunt u op elk gewenst moment langskomen van: ma - vr van 08.00 uur - 17.00 uur (m.u.v. nationale feestdagen) om uw order op te halen. In het weekend is dit helaas niet mogelijk. Zomaar langsgaan kan een teleurstelling opleveren, vandaar dat wij u willen vragen om het bericht van onze warehousing af te wachten.

Het afhaaladres is:

TSN Midden
Pakketboot 7
3991 CH Houten 

Etageleveringen
Mocht u de goederen op een andere plek in huis geleverd willen hebben, dan is dat geen probleem.
U dient dat niet bij ons aan te geven, maar bij onze transporteur wanneer u zelf via de link een afspraak met ze maakt.
Hier geldt wel een toeslag voor, welke u direct berekend ziet in uw scherm wanneer u de link volgt.