Parket Direct is overgenomen door Bebo Parket.
Wilt u bestellen? Bel met 0546-750238 of bezoek onze website BeboParket.nl
  1. Heeft u vragen?
  2. 0546-750238

Product was successfully added to your shopping cart.

Ondervloer laminaat

Hoeveel vierkante meter ondervloer heeft u nodig?

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Ondervloer laminaat of parket nodig?

Het kopen van een ondervloer is voor veel mensen een groot vraagstuk. Welke ondervloer heb ik nodig? Is deze ondervloer geschikt voor laminaat of voor parket? Kan elke ondervloer onder laminaat leggen? Kan deze ondervloer ook op vloerverwarming gelegd worden? Heb ik een vochtscherm nodig? Kan laminaat over een bestaande laminaatvloer gelegd worden? Of moet er een ondervloer tussen? Zomaar een greep uit de vele vragen die opkomen bij het kopen van een ondervloer. 

Wij begrijpen als geen ander dat u door de bomen het bos niet meer ziet en willen u graag assisteren in de koop van de juiste ondervloer voor bij voorbeeld uw laminaat. Handig om te weten is dat de ondervloer nooit afhankelijk is van de laminaatvloer of parketvloer die u erop gaat leggen, maar altijd afhankelijk van de ondergrond die u heeft liggen. Is dit bijvoorbeeld hout? Of beton? Is het nieuw gegoten beton of ligt het er al een tijd?

Andere vragen die u moet stellen zijn: Is mijn ondergrond egaal, of vertoont deze wat oneffenheden? Komt de ondervloer op een verdieping te liggen (met onderburen)? Komt de ondervloer op vloerverwarming of -verkoeling? 

Wij hebben bij ParketDirect.nl rekening gehouden met al deze opties en een mooie selectie ondervloeren voor u gemaakt. Per ondervloer wordt er al aangegeven in de specificaties voor welke ondergrond of situatie deze geschikt is. Mocht u nog meer vragen hebben over het leggen of kiezen van uw ondervloer, kijk dan even in onze kennisbank of neem gerust even contact met ons op. Onze expertise staat altijd tot uw beschikking!