Parket Direct is overgenomen door Bebo Parket.
Wilt u bestellen? Bel met 0546-750238 of bezoek onze website BeboParket.nl
  1. Heeft u vragen?
  2. 0546-750238

Product was successfully added to your shopping cart.

Krono Original laminaat

?

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Krono Original laminaat

 Krono Original valt onder het moederbedrijf Kronospan, dé leidende producent van houten panelen voor diverse toepassingen. Dankzij vooruitstrevende technologieën, constante product innovatie en een werkwijze waarin de toekomst centraal staat, wordt de hoge kwaliteit waar Krono laminaat om bekend staat gegarandeerd.

Krono: duurzaam, mooi en snel gelegd

Krono laminaat bestaat uit de beste houtsoorten en bevat minimaal 90% echt hout. Dit betekent dat het geen emissies afgeeft die schadelijk zijn voor de gezondheid, chloride- en PVC-vrij is maar ook geen houtpreservatieven bevat.

Krono heeft daarnaast hun laminaatvloeren voorzien van hun zelfontwikkelde 'Twin Clic kliksysteem'. Hierdoor is de laminaatvloer in een handomdraai gelegd, want de vloer is met u als eindgebruiker in gedachten vormgegeven. Dankzij het Twin Clic systeem met het zelfrichtende tong en groef profiel, verbindt u razendsnel en efficiënt de individuele vloerdelen. Zonder veel gereedschap en moeilijkheden met leggen!

 Aan het ontwerp van de houtmotieven en de structuur van de planken is bovendien veel aandacht besteed, waardoor u in ons assortiment altijd dé vloer vindt die in uw interieur past.

Alle Krono Original laminaatvloeren hebben grondige testen doorstaan om aan de internationale kwaliteitsstandaarden en alle gebruikerseisen te voldoen. Krono laminaat is daardoor slijtvast, sterk en heeft bewezen één van de meest resistente vloeren te zijn: zelfs zwaar meubilair laat geen sporen of krassen achter als u de onderzijde of poten zoals vanzelfsprekend beschermd.