1. Heeft u vragen?
  2. 0800-3332111
Thuiswinkel Ekomi

Product was successfully added to your shopping cart.

Plakplinten

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 15 in totaal

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 12 van 15 in totaal

  1. 1
  2. 2

Plakplinten zijn bedoeld om het 'expansiegat' te overbruggen dat tussen uw laminaatvloer en de muur zit. De eerste en laatste planken van een rij zijn vaak niet even netjes afgezaagd en ook dat geeft geen mooi beeld zonder dat u dit netjes af zou werken met een plakplint. 

Plakplinten verdoezelen dus eigenlijk de oneffenheden langs de rand van uw vloer. Heel handig zijn al onze plakplinten voor laminaat uitgerust met een plakstrip. Hierdoor hoeft u dus geen lijm of kit te gebruiken om de plakplinten op het laminaat aan te brengen. 

De plinten knipt u makkelijk op maat met een verstekschaar. Hiermee kunt u de plakplinten dus ook in verstek knippen, waardoor u ook de hoeken netjes af kunt werken. 

Hoewel wij verschillende soorten plakplinten hebben, wordt de juiste plakplint bij het juiste laminaat gematcht door ons. Wanneer u uw keuze voor een laminaatvloer gemaakt heeft, zal in het checkoutproces vanzelf de juiste plint naar voren komen. Uiteraard kunt u van deze plint afwijken wanneer u liever een andere plakplint uit wilt kiezen.