Parket Direct is overgenomen door Bebo Parket.
Wilt u bestellen? Bel met 0546-750238 of bezoek onze website BeboParket.nl
  1. Heeft u vragen?
  2. 0546-750238

Product was successfully added to your shopping cart.

Eiken plinten

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Eiken plinten, oftewel fineerplinten, zijn bedoeld als afwerking voor al ons parket. De eiken plint bestaat uit een core van vurenhout, met een toplaag van echt eiken. Deze toplaag kan dan weer afgewerkt zijn met een bepaalde kleur olie of lak, waardoor de eiken plint weer goed matcht bij uw parketvloer. 

Een plint zorgt ervoor dat het dilatatie gat van 10mm, dat u open moet laten voor de 'werking' van parket, wordt verdoezeld. Hierdoor krijgt uw vloer in één keer een professionele uitstraling. 

Onze eiken plinten zijn voorzien van een plakstrip (net zoals de laminaat plakplinten), waardoor de plinten heel makkelijk te bevestigen zijn op uw parketvloer. U kunt de eiken plinten knippen met een verstekschaar. Op die manier kunt u de plinten keurig in verstek knippen om ook in de hoeken een professioneel resultaat te behalen. 

Wij zoeken altijd een zo goed mogelijke match tussen uw parketvloer en de eiken plint. Wanneer u in het bestelproces zit van een parketvloer, komt de matchende eiken plint vanzelf naar voren. U kunt hier natuurlijk ten alle tijden vanaf wijken door in deze categorie een andere eiken plint te selecteren.