Parket Direct is overgenomen door Bebo Parket.
Wilt u bestellen? Bel met 0546-750238 of bezoek onze website BeboParket.nl
  1. Heeft u vragen?
  2. 0546-750238

Product was successfully added to your shopping cart.

Over ons

ParketDirect staat voor service en gaat verder dan  uitstekende kwaliteit  vloeren  tegen de laagste prijzen . 
Wij bieden u een groot assortiment, deskundigheid, keuzehulp, heldere informatie en alle voordelen op het gebied van veilig betalen, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen. 

ParketDirect heeft de grootste voorraad van Europa. Wij hebben meer dan 1.000.000 m2 vloeren verkocht in Europa en bieden onze klanten graag het allerbeste. Wij kopen direct in bij fabrieken, zodat we u nóg meer voordeel kunnen bieden.
De kwaliteit van de vloeren staat voorop, maar wij streven er naar om de goedkoopste aanbiedingen voor u te verzamelen en u hierbij uitstekende service te verlenen.

Laminaat Direct uit de fabriek  betekent de scherpste prijs zonder opslagen . Alleen de meest gerenommeerde fabrieken  selecteren wij voor onze collectie. Kwaliteit & duurzaamheid van Europese makelij. 
LeBois parket en ParDi laminaat  zijn voorbeelden van collecties die geselecteerd zijn uit de hoogste segmenten van de fabrikanten. U krijgt bij ons een hogere (duurzamer, sterker en dikkere) kwaliteit vergeleken met andere aanbieders. Tevens ontvangt u bij ons een langere fabrieksgarantie. Alles met uitstekende service.  Daar werken we elke dag aan. Al meer dan 10 jaar. 

Uiteraard vindt u bij ons voordeeltjes zoals laminaat aanbiedingen, parket aanbiedingen, restpartijen laminaat en parket, actiecodes, kortingen en prijsvragen. Houdt hiervoor onze website, social media pagina's en nieuwsbrief in de gaten.