1. Heeft u vragen?
  2. 0800-3332111
Ekomi

Product was successfully added to your shopping cart.

Laagste Prijs Garantie

Tegelijkertijd met onze vloeren van hoogstaande kwaliteit, staan wij ook voor onverslaanbaar lage prijzen bij ParketDirect met de beste service. Sterker nog, wij geloven er niet in dat u een betere prijs en service vindt bij één van onze Nederlandse concurrenten. 
Wij zijn hier zo zeker van dat wij u het verschil vergoeden als u ons binnen 14 dagen na aankoop laat zien dat u een lagere prijs gevonden heeft voor hetzelfde aanbod.* 
Wanneer u de vloeren én service van onze website elders voor een lagere prijs vindt, kunt u contact met ons opnemen om aan te kunnen tonen waar en wanneer u de lagere prijs gevonden heeft.

U kunt dus met gerust hart onze website doorzoeken naar de perfecte vloer, met de gedachte dat u de beste deal krijgt met de ParketDirect.nl laagste prijs garantie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ParketDirect.nl per email: info@parketdirect.nl of bel gratis met 0800-3332111

Hieronder vindt u de voorwaarden voor onze policy:

Laagste prijs garantie

1.1 Onze laagste prijs garantie!: Wanneer u een vloer ziet of koopt op onze site en u vindt EXACT hetzelfde product (productnummer en leverancier moet overeenkomen) ergens anders goedkoper (zolang het product inclusief BTW en bezorgkosten is), zullen wij:

1.1.1 U het product verkopen voor die goedkopere prijs, inclusief nog eens 5% extra korting op de vloer of
1.1.2 Als u het product reeds gekocht heeft bij ons, kunt u ons binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen laten weten dat u hetzelfde product ergens anders goedkoper gevonden heeft. In dat geval zullen we u het verschil tussen wat u bij ons betaald heeft en de prijs die u gevonden heeft terugbetalen, inclusief nog eens 5% extra korting op de vloer!

1.2 Laagste prijs garantie voorwaarden: De laagste prijs garantie is alleen van toepassing op identieke producten die op voorraad zijn en meteen uitgeleverd kunnen worden (niet op aanvraag) door e-tailers (webshops) die gericht zijn op consumenten. De producten moeten up-to-date geprijsd zijn.

Om aanspraak op de laagste prijs garantie te kunnen maken, moet u duidelijk de details van het product (artikelcode, etc), de winkel (concurrent), de goedkopere prijs die u gezien heeft en wanneer u deze gezien heeft doorgeven. Wanneer wij uw laagste prijs garantie claim accepteren en u het product nog moet kopen, kunt u dit product tegen een gereduceerd tarief aanschaffen (zie 1.1.1). Wanneer wij uw laagste prijs garantie claim accepteren en u heeft de producten al bij ons gekocht, zullen we u het verschil (zoals aangegeven in 1.1.2.) terugbetalen middels een bankoverschrijving binnen 30 dagen na het accepteren van de claim.

1.3 Waar onze laagste prijs garantie niet op van toepassing is:

1.3.1 Speciale (persoonlijke) kortingen, aanbiedingen (restpartijen) of afgeprijsde artikelen door onze concurrenten gegeven; of
1.3.2 Concurrenten die een leegverkoop hebben (faillissement).