Parket Direct is overgenomen door Bebo Parket.
Wilt u bestellen? Bel met 0546-750238 of bezoek onze website BeboParket.nl
  1. Heeft u vragen?
  2. 0546-750238

Product was successfully added to your shopping cart.

Gereedschap

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Gereedschappen, wat heeft u nodig voor parket en laminaat?

Dat is een goede vraag, waar wij graag antwoord op geven. Wij willen dat u zo compleet mogelijk onze webshop verlaat, zodat u niet nog naar de winkel hoeft om één en ander aan gereedschap te halen voor het leggen of onderhouden van uw parket- of laminaatvloer. Wanneer u bij ons een bestelling doet, dan vinden wij het belangrijk dat u ook alles in huis kunt halen om de vloer af te krijgen. 

Er zijn diverse categoriën binnen ons gereedschap die aangeven waar u de spullen voor kunt gebruiken. Tevens wordt u nog gewezen op de diverse gereedschappen tijdens het bestelproces, zodat u het zeker weten niet kunt missen! Het zou zonde zijn wanneer wij uw order komen leveren en u alsnog de deur uit moet! 

Er zijn verschillende soorten gereeschappen die handig zijn voor uw parketvloer of laminaatvloer, zoals een verstekschaar voor het knippen van plinten of parketlijm voor het volvlaks verlijmen van uw parketvloer. Daarnaast is er de geheel nieuwe lijn Woca onderhoudsproducten die ervoor zorgen dat u lang van uw parketvloer kunt genieten. 

Kortom, met alleen een vloer, ondervloer en plinten bent u er niet. Het is heel belangrijk dat u daarnaast het juiste gereedschap kiest om uw order zo compleet mogelijk af te laten leveren. U kunt ons altijd even benaderen voor meer informatie hierover!