Parket Direct is overgenomen door Bebo Parket.
Wilt u bestellen? Bel met 0546-750238 of bezoek onze website BeboParket.nl
  1. Heeft u vragen?
  2. 0546-750238

Product was successfully added to your shopping cart.

Tegel laminaat

?
Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

Tegel laminaat, nieuwe hype!

Tegel laminaat is een vrij uniek product en bestaat nog niet zo heel lang. Wat is het dan precies? Tegel laminaat heeft de look van plavuizen, maar is stukken makkelijker te leggen en te verwerkten dan echte plavuizen. Dat komt door onder andere het gewicht en het kliksysteem! Geen gedoe meer met lijm, maar gewoon zwevend gelegd en zo in elkaar geklikt! Het lijkt alsof u tegels heeft liggen, niemand die het verschil ziet! 

Laminaat tegels in verschillende soorten

Tegel laminaat is verkrijgbaar in veel verschillende soorten, maten, dikte en kleuren. Zoals alom bekend is de dikte altijd afhankelijk van de gebruiksintensiteit. Gaat u het bijvoorbeeld in de woonkamer leggen, dan heeft u een minimale dikte van 8mm nodig om de draagkracht en de slijtage aan te kunnen. De kleur is natuurlijk afhankelijk van uw eigen smaak. Tegenwoordig zijn er tegels beschikbaar met verschillende 'steen prints', zoals marmer, keramiek, leisteen, beton, etc. Vaak zitten er ook groeven op de laminaatplank, zodat het net lijkt alsof de tegels echte voegen hebben.

Het grote verschil met echte tegels is natuurlijk wel dat laminaat tegels nog steeds een houtproduct zijn. Het is immers laminaat met een tegelprint, waardoor laminaattegels niet te leggen zijn in natte ruimtes, zoals badkamer en wc. Echte tegels kunt u hier natuurlijk wel plaatsen. Waar u echte plavuizen kunt dweilen met een natte mop, is dat voor laminaat tegels uit den boze.