Parket Direct is overgenomen door Bebo Parket.
Wilt u bestellen? Bel met 0546-750238 of bezoek onze website BeboParket.nl
  1. Heeft u vragen?
  2. 0546-750238

Product was successfully added to your shopping cart.

Wanneer u eenmaal een mooie houten vloer, parket of laminaat in huis hebt liggen wilt u er natuurlijk alles aan doen om deze vloer zo mooi mogelijk te houden. Vlekken zijn echter onvermijdelijk maar vaak minder dramatisch om te verwijderen dan ze in eerste instantie lijken. Een groot voordeel van houten vloeren is dat ze een stuk gemakkelijker schoon te maken zijn dan tapijt. Het belangrijkste is om er snel bij te zijn als er iets geknoeid is om de schade te beperken.

Hoe kunt u welke vlekken het beste behandelen? ParketDirect zette het voor u op een rij.

Lees meer
Geplaatst in Onderhoud door ParketDirect

Een huisdier is vaak een belangrijke factor om rekening mee te houden bij uw interieurkeuze, zeker als het om een kat of hond gaat die los door uw huis loopt. Het is daarom niet te vermijden dat uw meubels sneller slijten en er iets vaker gestofzuigd moet worden vanwege de haren. Maar hoe kunt u de houten vloer, het parket of het laminaat goed onderhouden met een dier in huis? Wat doet u als uw dier een klein “ongelukje” op de mooie vloer heeft gehad? En hoe zit het met krassen? ParketDirect zocht het voor u uit en zette hier op ons blog de tips op een rij!

Lees meer
Geplaatst in Onderhoud door ParketDirect

De laminaatvloer die het beste bij het huis en de inrichting past is eindelijk gelegd. Maar hoe onderhoudt u de vloer nu het beste? Hoe zorgt u ervoor dat uw laminaat mooi blijft en lang meegaat? ParketDirect zocht het uit en zette de beste tips voor het onderhouden van uw laminaatvloer op een rijtje.

Lees meer
Geplaatst in Onderhoud door ParketDirect