De welbekende krantjes van de welbekende bouwmarkten vallen regelmatig op de deurmat met schreeuwende kortingsbonnen. U denkt dat u een mooie deal te pakken heeft, maar de realiteit is vaak anders. Zo adverteren de bouwmarkten vaak zonder de specificaties van de vloer door te geven en voor u het weet koopt u een laminaatvloer die eigenlijk niet geschikt is voor de gebruiksintensiteit waarmee u deze gaat gebruiken. Dat kan voor veel teleurstellingen zorgen, zoals ook de berichten op de website van KASSA! verschenen. Hoe gaat dat dan?

  • Vaak wordt er geen dikte gecommuniceerd, terwijl deze juist zo belangrijk is. De dikte en de klasse van de slijtlaag bepalen namelijk hoe 'intensief' u de laminaatvloer kunt gebruiken. Een 6mm laminaat is bijvoorbeeld niet geschikt voor een heel gezin om op te lopen. 
  • Juist deze 6mm vloeren worden gebruikt voor reclames, om klanten met lage prijzen naar de winkel te krijgen. Daar aangekomen blijkt de kwaliteit toch minder dan verwacht.
  • De prijzen zijn vaak standaard zo hoog dat de kortingen er makkelijk vanaf kunnen. Feitelijk is de prijs inclusief de korting die u krijgt met de coupons uit de boekjes de standaard verkoopprijs.
  • Een prijsvergelijkend onderzoek heeft uitgewezen dat de vloeren van ParketDirect.nl vanaf 8mm of dikker tot wel 52% goedkoper zijn dan die van de bouwmarkten! 
  • De verschillende omschrijvingen van het laminaat geven vaak geen informatie over de klasse van het laminaat of over de groeven van de planken. Feitelijk ziet u pas wat u koopt wanneer u er al heen gereden bent. 

De vele misleidende of niet-gecommuniceerde informatie over de laminaatvloeren zorgt er op veel fora voor dat de recensies niet al te best zijn. Teleurgestelde klanten die op het moment van de koop niet of onvoldoende geïnformeerd worden. Bij ParketDirect.nl proberen we dat natuurlijk zo veel mogelijk te voorkomen door u zoveel mogelijk van de juiste informatie te voorzien.

U kunt bij ons in de kennisbank al een hoop vinden, maar mocht u toch nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U moet jarenlang kunnen genieten van uw vloer, daar staan wij voor!