Parket Direct is overgenomen door Bebo Parket.
Wilt u bestellen? Bel met 0546-750238 of bezoek onze website BeboParket.nl
  1. Heeft u vragen?
  2. 0546-750238

Product was successfully added to your shopping cart.

Barlinek

?
Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Barlinek parket

Barlinek is volledig gericht op het maken van mooi maar eco-vriendelijk parket. Zo hebben zij eigen plantages met bomen die geheel volgens het FSC-keurmerk groeien. Daarnaast voeren ze een een-op-een beleid: voor elke set parketvloerdelen wordt een boom terug gepland. Ook zet Barlinek zich actief in voor het behoud van de slechtvalk: hun prioriteit voor milieuvriendelijk produceren en zorg voor de omgeving zijn dan ook erg belangrijk.

 
Mooi én milieuvriendelijk parket

Barlinek parket is niet alleen erg mooi, het past ook bij verschillende interieurs. Hoe uw huis er ook uitziet, in de collectie van Barlinek vindt u altijd de beste kleur parket. Een ander pluspunt van deze parketvloeren is uitstekende akoestische thermische isolatie en mechanische sterkte. Daardoor is Barlinek parket ook nog eens ademend en behoudt het de natuurlijke doorlaatbaarheid van hout. De luchtvochtigheid en het behouden van een aangenaam klimaat in huis wordt hierdoor erg gemakkelijk.

 
Barlinek richt hun productieproces zo in, dat al het restmateriaal wordt gerecycled of bruikbaar wordt gemaakt voor andere doelen. Zo maken zij eco-briketten voor in de openhaard van het restafval van de vloerdelen. Door het duurzaam produceren van parket, minimaliseren zij de CO2-uitstoot en wordt een deel van de energie door verbranding zelf opgewekt. De constante moderniseringen van de fabriek en investeringen in moderne, duurzame productietechnieken hebben van Barlinek één van de schoonste vloerenproducenten gemaakt. En dit ziet u als klant terug: in het verfijnde uiterlijk van de vloerdelen, de akoestiek en isolatie van het parket en het behoud van natuurlijk materiaal.