Parket Direct is overgenomen door Bebo Parket.
Wilt u bestellen? Bel met 0546-750238 of bezoek onze website BeboParket.nl
  1. Heeft u vragen?
  2. 0546-750238

Product was successfully added to your shopping cart.

Grijs laminaat

?
Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Er was een tijd dat laminaat bijna alleen werd verkocht in natuurlijke houtkleuren; dat is inmiddels helemaal anders. Consumenten ontdekken steeds meer de nieuwe soorten en kleuren laminaat. Daarvan is vooral grijs laminaat sterk in opkomst. Door de neutrale tint biedt grijs laminaat veel combinatiemogelijkheden voor uw interieur. Waar houttinten vaak te uitgesproken zijn, kan een grijze vloer soms wél precies het juiste accent geven.

Om de aansluiting bij uw woon- of slaapkamer helemaal compleet te maken, kunt u ook binnen onze collectie grijs laminaat nog kiezen voor verschillende grijstinten: zo hebben wij warm grijs en bruingrijs (vooral deze warmere kleuren zijn populair) , maar ook koud grijs, met een enigszins blauwe uitstraling. Reden genoeg om onze laminaatsoorten eens nader te bekijken!

Uitvoeringen van grijs laminaat

Net als bij andere laminaatvloeren kunt u ook bij de grijze soorten kiezen uit verschillende uitvoeringen en afwerkingen. Afgezien van de dikte van de planken, die vooral bepalend is voor de duurzaamheid en de gebruiksintensiteit, kunt u ook voor verschillende toplagen (de melaminelaag) kiezen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een voelbare structuur; in een strak modern interieur zult u die misschien liever niet hebben, maar onze klanten met een wat warmer en levendiger interieur kiezen vaak wel voor dat ‘gevoel’.

Een andere keuzemogelijkheid is de V-groef. Planken met een V-groef in de print hebben wat sterker de uitstraling van een echte houten vloer. Onze grijs laminaatvloeren van ParDi bieden volop keuze uit planken met een groef in verschillende prachtige grijstinten. Deze vloeren zijn zeer onderhoudsvriendelijk en goed bestand tegen krassen.