Parket Direct is overgenomen door Bebo Parket.
Wilt u bestellen? Bel met 0546-750238 of bezoek onze website BeboParket.nl
  1. Heeft u vragen?
  2. 0546-750238

Product was successfully added to your shopping cart.

LeBois

?
Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

LeBois is het huismerk van ParketDirect.nl. LeBois staat voor een goede kwaliteit en duurzaamheid en wordt vervaardigd in onze eigen fabrieken. Uiteraard voldoet het aan alle normen en zijn de producten eerlijk gewonnen. De planken van LeBois zijn 14 mm dik, met een toplaag van 3 mm echt eikenhout. Voor meer informatie over de opbouw van lamelparket, zie ook: wat is parket.

De meeste parketvloeren van LeBois zijn voorzien van een LOC-systeem, waardoor lijmen niet nodig is en dit parket goed zelf te leggen is voor de handige doe-het-zelver. Bij twijfel raden wij toch een professioneel legbedrijf aan. Kijk voor leginstructies op: leginstructies parket
Sommige vloeren zijn voorzien van een messing & groef systeem. Hiervoor heeft u lijm nodig om de delen aan elkaar te kunnen bevestigen (profielenkit). Voor onze messing & groef vloeren is wat meer handigheid en kennis vereist dan onze LOC-vloeren. Bij twijfel raden wij aan om dit door een professional te laten leggen.

Door de jarenlange ervaring die wij al hebben in deze branche kunnen we u ervan verzekeren dat de vloeren niet onder doen voor de bekende topmerken, maar u betaalt slechts een fractie van het bedrag dat een topmerk kost. Heel veel voordeel dus, voor een uitstekende vloer. Lebois vloeren stralen sfeer en warmte uit en zijn in verschillende moderne kleuren en afwerkingen verkrijgbaar. De afwerking wordt zorgvuldig verzorgd en de planken worden met zorg ingepakt. Mocht er toch schade zijn of u vindt een productiefout, kijk dan even bij garantie parket voor instructies en de garantievoorwaarden.