Parket Direct is overgenomen door Bebo Parket.
Wilt u bestellen? Bel met 0546-750238 of bezoek onze website BeboParket.nl
  1. Heeft u vragen?
  2. 0546-750238

Product was successfully added to your shopping cart.

Parket merken & Laminaat merken

ParketDirect.nl koopt al het parket en laminaat in onze collectie rechtstreeks in vanuit de fabriek. Dit heeft veel voordelen, voor ons betekent dit namelijk rechtstreekse en heldere communicatie en de eerste keuze met het inkopen van de houten vloeren. Maar het belangrijkste voordeel voor u staat centraal: lage prijzen!

 

Wij hebben onze eigen productielijn opgezet en voeren de producten van de volgende hoogstaande parket- en laminaat merken:

 

-          ParDi Laminaat: ons ijzersterke huismerk voor laminaat wat staat voor kwaliteit en duurzaamheid

-          Quickstep: toonaangevend laminaat merk van Belgische bodem

-          Krono Original: laminaat met minimaal 90% echt hout en uniek Twin Clic kliksysteem

-          LeBois Parket: A-merk lamelparket, echte houten vloeren van topkwaliteit

-          Barlinek Parket: verfijnd, eco-vriendelijk parket 

 

Wat is het beste merk voor parket of laminaat?

Twijfelt u nog over welk merk u het beste kunt kiezen om de beste laminaatvloer of parketvloer in huis te halen? En een eigen merk, is dat nu wel te vertrouwen? Jazeker! De vloeren van ons huismerk kopen we namelijk ook in bij gerenommeerde fabrikanten. Deze fabrikanten zijn één van de grootste producenten in zowel laminaat als parket en leveren al decennia kwaliteitsproducten af. Sterker nog, heel veel laminaat dat u zult tegenkomen komt van diezelfde fabrikant. Wij kopen ons assortiment al jaren op deze manier in en hebben meer dan 1.000.000 m2 verkocht in Europa! Sinds een paar jaar hebben we hier ons eigen up-to-date verkoopkanaal aan toegevoegd: ParketDirect!

 

Via deze weg hebben we naast het aanbod van A-klasse merken in parket en laminaat ons eigen label opgezet, maar eigenlijk bestaat de hoogstaande kwaliteit en het geoliede productieproces al jaren. U krijgt bij ons dan ook de standaard garantie die de fabrikant voorschrijft. Geen kleine lettertjes, maar  gewoon service en duidelijke taal met uitstekende producten.

Kijk bij laminaat of parket voor ons assortiment!