Parket Direct is overgenomen door Bebo Parket.
Wilt u bestellen? Bel met 0546-750238 of bezoek onze website BeboParket.nl
  1. Heeft u vragen?
  2. 0546-750238

Product was successfully added to your shopping cart.

Wit laminaat

?
Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Wit laminaat bij ParketDirect

Wit laminaat is nog steeds heel populair. Dat is niet zo gek, want wit laminaat geeft het interieur die moderne en strakke uitstraling waar veel mensen zo van houden. Bent u op zoek naar wit laminaat in de aanbieding? Bestel online bij ParketDirect en profiteer van de mooie kortingen die wij regelmatig bieden!  

De vloer is een bepalende factor in het interieur. Op basis van de kleur vloer wordt de rest van de kamer ingericht. Wit laminaat is heel gemakkelijk te combineren met andere kleuren. Niet alleen een grijze bank, een zwarte stoel of een witte tafel passen perfect bij een witte laminaatvloer: combineer er gerust een donker eiken kast mee. 

Bij ParketDirect koopt u zo’n witte laminaatvloer regelmatig met korting. U hebt dan de keuze uit laminaat van verschillende diktes. In de uitstraling van de diverse soorten wit laminaat zitten subtiele verschillen.

Welk wit laminaat kan ik kiezen? 

ParkeDirect zorgt ervoor dat er altijd wit laminaat in de aanbieding is. U heeft dan de keuze uit allerlei soorten wit laminaat. Kies bijvoorbeeld voor laminaat met een V-groef voor extra uitstraling. De V-groef is een groef die zichtbaar is tussen de planken. Heeft u liever een gladde vloer? Kies dan voor een witte laminaatvloer zonder de V-groef.

Waarom steeds meer mensen voor ParketDirect kiezen… 

✓ Regelmatig scherpe aanbiedingen

✓ Rechtstreeks kopen bij grote Europese laminaatfabrieken

✓ Goede garantie & uitstekende service