Parket Direct is overgenomen door Bebo Parket.
Wilt u bestellen? Bel met 0546-750238 of bezoek onze website BeboParket.nl
  1. Heeft u vragen?
  2. 0546-750238

Product was successfully added to your shopping cart.

Goedkoop Laminaat

Hoeveel vierkante meter laminaat heeft u nodig?

?
Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Hoe kunnen wij ons laminaat goedkoop aanbieden? 

Wij besteden veel zorg aan het selecteren van fabrikanten voor onze goedkope laminaatvloeren van topkwaliteit. Wij kopen alleen laminaatvloeren van gerenommeerde fabrikanten. Zo weten wij zeker dat de vloerdelen aan al uw eisen voldoen en u er lang plezier van kunt hebben. De laminaat aanbieding dat u bij ons koopt, is altijd voorzien van de benodigde labels en is uitgebreid getest.

Hoe het kan dat het zo goedkoop is? Wij halen de laminaatvloeren direct uit de fabriek. Er zit voor ons dus geen tussenhandelaar tussen die ook een marge moet krijgen. Het kostenvoordeel dat wij hieruit halen berekenen wij direct door aan onze klanten! Voor het samenstellen van ons productassortiment ontwikkelen wij met onze fabrikanten de beste, goedkope laminaatvloeren, waarop wij dan ook met een gerust hart garantie geven. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en streven er samen met de fabrikant naar om u de laatste trends op laminaatgebied aan te bieden. De kwaliteit van onze laminaatvloeren blijft echter altijd gewaarborgd.

Ons assortiment wordt constant gecontroleerd op de kwaliteit en wordt regelmatig opnieuw geselecteerd aan de hand van onze criteria, zodat u niet verdrinkt in alle keuzes. Wij nemen alleen goedkoop laminaat van hoge kwaliteit volgens de laatste trends op in onze webshop. Wij durven u dan ook topkwaliteit van ons goedkoop laminaat te beloven met een uitstekende garantie. 

Welke goedkoop laminaat verkopen wij?

Nu u weet waar wij ons laminaat vandaan halen, is het ook goed om te weten wát u precies koopt. Ons voordelig laminaat bestaat uit een breed assortiment van grote merken. Zo verkopen wij Quickstep, Krono Original laminaat en ParDi laminaat, ons eigen merk. Dit eigen merk bestaat uit grotere merken zoals KronoSwiss, Meister, Powerfloor, Balterio, Berry Floor, Krono Original, etc.

Wij bieden echter lang niet elke serie van elk parketmerk aan. Waarom niet? Omdat we u simpelweg niet willen duizelen met de vele soorten die er zijn. Wij hebben de voorselectie voor u al gedaan en de beste soorten, series en kleuren voor u uitgezocht. Ook zetten wij ons goedkoop laminaat gewoon op voorraad, zodat we het snel kunnen leveren!

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Klik dan op de pagina 'over ons'. 

 Voor meer informatie over laminaat, de opbouw ervan en de verschillende criteria voor de kwaliteit van laminaat, verwijzen wij u graag door naar onze kennisbank.