1. Heeft u vragen?
  2. 0800-3332111
Ekomi

Product was successfully added to your shopping cart.

Gratis samples

Wij beseffen ons dat het soms lastig is om een vloer uit te zoeken vanaf foto’s. Op onze site proberen we u een zo goed mogelijk beeld te geven van onze vloeren, maar we kunnen ons voorstellen dat u deze even in het echt wilt zien. 
U kunt bij ons gratis en vrijblijvend een sample van uw vloer aanvragen, met een maximum van drie samples per adres. Deze sturen wij u toe, zodat u zelf kunt kijken of de vloer bij uw verf, meubels, plinten of decoratie past. Handig toch?!

Deze gratis samples sturen wij graag naar u toe, als dank voor de interesse in ParketDirect.nl. Wij hopen dat onze vloeren bij u in de smaak vallen en de samples dit gevoel alleen maar zullen versterken.
Niets is fijner dat een klein stukje van de vloer even in het echt te kunnen zien. Sommige parket of laminaat vloeren zijn er bijvoorbeeld juist heel erg op gericht dat de structuur van de plank goed voelbaar is (zeker in laminaat). Dit is vaak slecht zichtbaar op foto's, dus de enige manier om hier een oordeel over te vellen is om de vloer even te voelen.

Ons bedrijfsprofiel hebben wij aangepast op de laagste prijzen, vandaar dat wij niet over een showroom beschikken. Om u toch een extra goed beeld van de vloer te kunnen geven, u tevens de laagste prijs te beloven en uitstekende service te bieden sturen wij u graag de samples toe.

Bekijk snel ons assortiment laminaat en parket en vraag snel uw samples aan!

Heeft u hier vragen over, of kunt u ons voorzien van feedback? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij staan graag voor u klaar!