Product was successfully added to your shopping cart.

Aanbiedingen parket en laminaat

?
Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Op zoek naar een nieuwe vloer? Een vloer die goed past bij de rest van het interieur? Kies dan voor laminaat. Laminaat is betaalbaar en geeft uw interieur een nieuw uiterlijk. Als u ook toe bent aan een vloer die uw kamer weer helemaal doet opleven, profiteer dan direct van de laminaat aanbieding van ParketDirect: dat betekent een flinke korting op vele soorten laminaat!

Laminaat bestelt u bij ParketDirect rechtstreeks uit de fabriek. Dat levert veel voordeel op. De meeste soorten laminaat zijn bij ParketDirect namelijk een stuk goedkoper. Wat voor vloer zoekt u? Eiken laminaat voor de woonkamer of merbau laminaat voor de slaapkamer? En in welke dikte? Een laminaat aanbieding van ParketDirect geldt voor laminaat van alle kwaliteiten en diktes. Per vierkante meter bent u met een laminaat aanbieding vaak tientjes goedkoper uit!

Hoge kortingen op laminaat

Waarom kiezen voor laminaat van ParketDirect? Simpel! U vindt bij ons de beste online laminaat aanbiedingen. Dat betekent hoge kortingen op de mooiste soorten laminaat. ParketDirect koopt grote partijen A-kwaliteit in bij de fabrikant. Het voordeel dat hierop wordt behaald ziet u direct terug in de prijs. Handig, als u op zoek bent naar betaalbaar laminaat van hoge kwaliteit. 

Het laminaat wordt snel geleverd. De bezorger staat binnen 5-7 werkdagen bij u op de stoep. Door het gepatenteerde kliksysteem is zelf laminaat leggen ook een prima keuze. Dit geldt uiteraard ook voor laminaat in de aanbieding!

ParketDirect staat voor… 

✓ Laminaat van uitstekende kwaliteit

✓ Rechtstreeks kopen bij grote Europese laminaatfabrieken

✓ Goede garantie & uitstekende service